mepeace.org

Eugen Ungureanu
  • Male
  • Bucharest
  • Romania
Share on Facebook
Share
 

Impresariat Artistic ! telefon-0745.503.350

Profile Information

My personal story:

Eugen Ungureanu este fara indoiala un artist complet. Pe langa faptul ca este producator artistic si conduce deja binecunoscuta Casa de Productie Electro Star, stie foarte bine sa se puna si in postura de artist interpret sau DJ la petrecerile unde este invitat. Contactandu-l am constatat ca agenda sa este foarte incarcata si rar reuseste cineva sa-l angajeze pentru un spectacol orasenesc, nunta sau botez daca nu i se adreseaza cu cel putin cateva luni inainte de eveniment. L-am cunoscut ca un om cu un caracter puternic dar in acelasi timp altruist si pus pe distractie. Stie sa faca antren si sa echilibreze muzica pentru tineri cu cea a invitatilor de varsta a doua, este permanent pregatit sa ofere muzica de cea mai buna calitate, veche si noua(abia aparuta pe MTV sau Kiss TV) dar sa si dozeze atmosfera de la ambianta tip café pana la nemuritoarea noastra muzica populara, in asa fel, incat, pur si simplu oamenii sar de la masa pentru a nu rata un anume program muzical. Eugen Ungureanu este in acelasi timp modest dar isi cunoaste in aceeasi masura talentul si valoarea. Este impresarul si organizatorul de mari spectacole in toata tara, avand colaborari mai mult decat deosebite cu artisti(si dau aici doar cateva exemple)cum ar fi Andra, Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Grupul de Umor Voua, Benone Sinulescu, Stefania Rares, Alexandru Jula si multi altii. Este neobosit, avand o activitate prestigioasa si in presa, radio(Star Musik) si Televiziune. Daca stii sa canti si ai un minimum de talent, ti-l faci imediat prieten, pentru ca este deschis la colaborarile de pe oricare palier ale piramidei show-biz-ului. Este una din persoanele pe care le gasesti usor la telefon si iti raspunde cu vocea sa calda si inconfundabila. L-am rugat pentru cititorii nostri care doresc sa se afirme pe acest plan, sa publicam numarul sau de telefon. Asadar notati-va cu mare grija in agenda personala: 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro
Succes !
Why I want peace:
Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Ileana Sipoteanu, populara-Geta Postolache, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Alexandra Ungureanu care de curand a avut un superb recital cu trupa CRUSH la Onesti, eveniment sponsorizat de Casa de Productie Electro Star.La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera.Sunati si la 0722.410.597 sau www.musik.ro Orice artist pentru evenimentele tale !
Interests and activities:
music, radio, television
Something you didn't know about me:
Orice artist sau trupa la evenimentele tale ! Impresariat Artistic ! telefon-0745.503.350
How I found mepeace.org:
www.musik.ro
What I want to achieve here:
Promovare solisti pe Etno TV si Taraf - TELEFON-0745.503.350

Daca aveti o melodie de muzica populara sa ETNO bine inregistrata atunci sunati pentru programarea aparitiei dv la ETNO TV sau la Taraf. Va raspunde Eugen Ungureanu - Casa de Productie Electro Star la telefon 0745.503.350 sau 0722.410.597. De asemenea pt relatii suplimentare vizitati www.musik.ro sau http://negative.muzicomania.com

Daca esti talentat si doresti un album, sau vrei promovare pe Radio si Televiziune, atunci ia legatura urgent cu noi ! Casa de Productie Electro Star, telefon-0745.503.350-Eugen Ungureanu-director general. http://negative.muzicomania.com
sau viziteaza www.musik.ro

Important pentru Primar si Primarie !

Important pentru Primar si Primarie !

Puteti face o surpriza deosebit de placuta concetatenilor dumneavoastra, infiintand propriul post de radio al primariei unde pot fi ascultate anunturi de mare utilitate pentru locuitorii din comuna sau oras, unde poate fi ascultata muzica preferata din zona si fara discutie publicitate nelimitata pentru orice fel de activitate !
Avantajul important este pretul de cost scazut pentru instalare: 7000 Euro cu TVA inclus, functionare 24 de ore din 24, o singura persoana care sa deserveasca server-ul si promtitudine in timp real a anunturilor si muzicii difuzate.
Va asiguram instalarea intr-o saptamana indiferent de pozitionarea geografica in Romania, garantie 3 ani si asistenta tehnica.
Persoana de contact: Eugen Ungureanu, Directorul Casei de Productie Electro Star, telefon:0722.410.597, adresa de e-mail: tvbucuresti@yahoo.com .

NOU : Puteti achita si in doua rate – jumatate de suma la incheierea contractului si jumatate de suma la punerea in functiune a radioului !
Mentionam ca eliberam documentele fiscale necesare si ca suntem de acord cu platile prin trezorerie !
Va multumim si auditie placuta pentru concetatenii Dv.
Si nu uitati ca acest radio va fi ascultat si de comunitatile romane din intreaga lume !

Radioul Primariei – Radioul Comunei sau Orasului Dv. !Un super spectacol organizat de Electro Star in zilele de 19-20 si 21 decembrie la Popesti-Bihor, avand ca parteneri Primaria si Consiliul Local si cu sprijinul companiei Maestro. Eugen Ungureanu s-a gandit sa aduca in fata auditoriului in prima zi, pe indragita solista de muzica populara si etno Adriana Antoni, apoi a doua zi-sambata pe Benone Sinulescu si onoarea de a incheia cele trei zile de manifestari ale zilelor comunei Popesti apartine trupei Bambi precum si binecunoscutului interpret Mihai Traistariu. Eugen Ungureanu va fi prezentatorul intregului spectacol, dar va incanta publicul cu celebrele sale melodii Nu Mai Sta si Cea Mai Frumoasa. Daca doriti mai multe detalii despre acest Concert Extraordinar, vizitati www.musik.ro ocazie cu care puteti participa si la tombola anuala Star Musik de unde puteti castiga 10000 euro. Succes !. Detalii despre artisti, veti primi si la telefon 0722.410.597 sau 0745.503.350 in vederea organizarii de manifestari similare in localitatea DV. Avem colaborari deosebite si cu artisti cum ar fi Andra, Fuego, Directai 5, Grupul de Umor Voua etc. Orice artist sau actor la evenimentele tale ! E-mail - tvbucuresti@yahoo.com

Eugen Ungureanu's Photos

  • Add Photos
  • View All

Eugen Ungureanu's Videos

  • Add Videos
  • View All

Eugen Ungureanu's Blog

Promovare solisti pe Etno TV si Taraf - TELEFON-0745.503.350

Posted on December 3, 2008 at 4:59pm 0 Comments

Promovare solisti pe Etno TV si Taraf - TELEFON-0745.503.350Daca aveti o melodie de muzica populara sa ETNO bine inregistrata atunci sunati pentru programarea aparitiei dv la ETNO TV sau la Taraf. Va raspunde Eugen Ungureanu - Casa de Productie Electro Star la telefon 0745.503.350 sau 0722.410.597. De asemenea pt relatii suplimentare vizitati www.musik.ro sau http://negative.muzicomania.comDaca esti talentat si doresti un album, sau vrei promovare pe Radio si…
Continue

Comment Wall (4 comments)

You need to be a member of mepeace.org to add comments!

Join mepeace.org

At 3:20pm on June 26, 2009, elena cioban said…
english-hi eugen,
this is a website to promote PEACE but u try to promote ur bussiness!!! i do apologise for the comment .
romaneste-buna eugen,
acest website este creat de persoane care incearca sa aduca PACE ,special in midle east si nu vad legatura cu advertismentul dumitale.sper ca nu te-am ofensat.
o zi buna,
elena
At 1:36pm on December 4, 2008, Hiba said…
Hi Eugen,

Welcome to mepeace, glad that you joined our community, please feel free to express yourself.

Enjoy

Hiba
At 8:48am on December 4, 2008, Eyal Raviv said…
Welcome Eugen, this site is for peacemaking. No spamming will be tolerated.
Enjoy us. Read our News, follow our Guidelines. and use our Features. If you have a question, see our FAQ. Want to Support us? Please share your Feedback, and Invite your friends to join us.

Eyal Raviv
Founder - mepeace.org
At 4:41pm on December 3, 2008, Paul RETI said…

Hello Eugen!...

Welcome to mepeace.org. I hope that you will make an active, and constructive and consistently ethical contribution to this community.

Peace, Salaam and Shalom...
... Paul R., Sydney, Australia

   AND   

 
 
 

Translate mepeace.org

Latest Activity

Dr. David Leffler posted a blog post

Cruise Ships for Peace in The Middle East

By Teresa Studzinski, Arlene J. Schar, and Dr. David Leffler Variations of this article were…See More
Nov 6
Shefqet Avdush Emini updated their profile
Oct 29
Mauricio San Miguel Llosa updated their profile
Oct 4
Amir Salameh updated their profile
Jun 25
Fredda Goldfarb updated their profile
Apr 15
Dr. David Leffler posted a blog post
Apr 9

Search mepeace.org

"Like" us on Facebook

Promote MEPEACE online

Badge

Loading…

© 2019   Created by Eyal Raviv. Supported by One Region, One Future.   ..

Feedback | Report an Issue  |  Report an Issue  |  Terms of Service