mepeace.org

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

 

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

Student in year: 1983

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

Artisti shqiptar kudermeje pa asnje arsye emri i tije shifet Genti Tavanxhiu. Vetem pse

komentoj per nje skulptore tjeter shqiptar qe eshte shum me i mire se ky, tani kalon ne

anen e kundershtarit ...Mjerim))

Po ja le ndergjegjejes se tije dhe vetdisimit.

Te faleminderit Artist Hysni R. Mehmeti !!!

Te faleminderit Enver Musa

Views: 9

Comment

You need to be a member of mepeace.org to add comments!

Join mepeace.org

Translate mepeace.org

Latest Activity

Robert Roberts posted a blog post

All the core elements of an essay

Essays are very important in the life of students. Writing essays may be daunting in one way or the…See More
Tuesday
Shefqet Avdush Emini posted a blog post
Jan 29
Christopher Stewart posted a video

Leap Of Faith

this instrumental started as a simple progression of arpeggios played on the nylon string guitar, and slowly evolved into a mini-suite of several movements. ...
Jan 22
Shefqet Avdush Emini posted blog posts
Jan 22
Shefqet Avdush Emini updated their profile
Jan 14
jen brown posted a blog post
Nov 28, 2018
Greg shaw and Jameelah are now friends
Nov 21, 2018

Search mepeace.org

"Like" us on Facebook

Promote MEPEACE online

Badge

Loading…

© 2019   Created by Eyal Raviv. Supported by One Region, One Future.   ..

Feedback | Report an Issue  |  Report an Issue  |  Terms of Service